FORRÁS UTCA

a terület

A fejlesztés a Forrás utca hosszabbításával egy magánút lesz, sorompóval elzárva a Forrás utcától. A telkek összközművesek és aszfaltozott úton megközelíthető.  Lehet rá oldalhatáron és szabadonálló épületet is építeni. Telekterületek kb. 800 m2 nagyságúak, beépíthetőségük 30 %. Tájolás szempontjából ideálisak, Északi oldalon bejárat, garázs, stb. Oldalhatáron állónál dél és nyugat, szabadon állónál kelet-dél-nyugat felé tájolhatók a szobák és a konyha-étkező

Beépítési lehetőségek

A telkek értékesítésén túl akár kulcsrakész lakóépületek kivitelezését is vállajuk, melyhez alábbiakban néhány alternatívát is kínálunk

Ikerházas beépítés minimál stílusban

1. lakás 152,91 m2 alapterületű kétszintes épület mely igény esetén személyes konzultáció alkalmával egyedi igények szerint akár tovább is bővíthető.

Jelenlegi elrendezését tekintve a földszinteg garázs, előtér, nappali, étkező-konyha, fürdő különálló wc helység, hálószoba és gardrob, az emeleten fürdőszoba, különálló wc, és 3db hálószoba helyezkedik el.

2. lakás 149,54 m2 alapterületű kétszintes épület mely igény esetén személyes konzultáció alkalmával egyedi igények szerint akár tovább is bővíthető.

Jelenlegi elrendezését tekintve a földszinteg garázs, előtér, nappali, étkező-konyha, fürdőszoba, különálló wc helység valamint hálószoba, az emeleten fürdőszoba, különálló wc, és 3db hálószoba helyezkedik el.

szabadon álló beépítés minimál stílusban

237,79 m2 alapterületű kétszintes épület melynél a helységek méretei csökkenthetőek, növelhetőek igény szerint. A belső kialakításra, funkcionális kapcsolatokra készült a javasolt alaprajz.

szabadonálló beépítés modern stílusban

1.  202,76 m2 alapterületű földszintes épület melynél a helységek méretei csökkenthetőek, növelhetőek igény szerint. A belső kialakításra, funkcionális kapcsolatokra készült a javasolt alaprajz.

szabadon álló beépítés mediterrán stílusban

169,31 m2 alapterületű földszintes épület melynél a helységek méretei csökkenthetőek, növelhetőek igény szerint. A belső kialakításra, funkcionális kapcsolatokra készült a javasolt alaprajz.